Novosti

Predstavljen sponzor simpozija TImod 2019

 

Prvog dana Četvrtog međunarodnog simpozija tekstilnog inžinjerstva i modnog dizajna, TImod 2019,  predstavljen je sponzor Simpozija, kompanija Rigo d.o.o iz Slovenije.

Rigo d.o.o. je privatna kompanija koja se bavi prodajom šivaćih mašina više od 20 godina. U ponudi imaju i mašine za vezenje, mašine za lasersko graviranje, kao i opremu za peglanje u domaćinstvu. Prodaju i rabljene modele šivaćih mašina i mašina za vezenje. Također, nude servis i opću obnovu industrijskih šivaćih mašina. Jedina su firma u tekstilnoj industriji koja se redovno nalazi na listi slovenačke Gazele.

U razgovoru za naš časopis predstavnik kompanije Rigo d.o.o., gdin Nejc Zupančič, istakao je da su proizvodi ove kompanije, ustvari, proizvodi poznatih svjetskih brendova, te da klijenti imaju potpuno povjerenje u njihov rad, što ih izuzetno raduje.  „Naši proizvodi su proizvodi poznatih svjetskih brendova. Za sve što prodajemo dajemo servis, a naši klijenti imaju pouzdanje u nas, i to je jako bitno. Razvoj ide velikom brzinom i zadovoljni smo dosadašnjim radom, ali, naravno, uvijek može bolje. Činjenica da svaku godinu imamo veću prodaju i više klijenata, dokaz je da su klijenti prepoznali naš kvalitet“, ističe Nejc Zupančič, iz kompanije Rigo d.o.o.

Vrijedno je napomenuti da ova kompanije prepoznaje rad pojedinaca u tekstilnom sektoru. S tim u vezi, prepoznali su i kvalitet simpozija TImod te odlučili biti sponzor ovog Simpozija. Tom prilikom će pokloniti izuzetno vrijedne mašine najboljim učenicima na takmičenju za učenike srednjih škola tekstilnog i kožarskog usmjerenja, koje će biti održano drugog dana Simpozija, 26. aprila 2019. godine.

 

 

ŠtampaEl. pošta