Uručenjem certifikata zatvoren TImod 2018

U izvrsnoj atmosferi i dobrom raspoloženju upriličena je i dodjela certifikata učesnicima i predavačima koji su svojim aktivnim učešćem u simpoziju doprinijeli njegovom uspješnom održavanju. Fakultet za tehničke studije je organiziranjem Trećeg međunarodnog simpozija tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna još više dobio na važnosti i značaju kako u Bosni i Hercegovini tako i u regiji. Uz brojne pohvale za rad i organizaciju simpozija, Fakultet nastavlja da usavršava svoje djelovanje kako bi iz godine u godinu rastao i pokazivao kvalitet koji posjeduje.

U konferencijskoj sali Fakulteta za tehničke studije Univerziteta u Travniku upriličeno svečano zatvaranje simpozija i dodjela certifikata i zahvalnica.

Prisutnima se, u ime organizatora i domaćina, obratila predsjednica Organizacionog odbora doc. dr. Amra Tuzović zahvalivši se svim prisutnim koji su izdvojili svoje vrijeme za još jedan TImod i naglasila da su pripreme za TImod 2019 već počele, te da će u skorije vrijeme biti napravljeni prvi koraci za organizacioni odbor.

Galeriju pogledajte na https://fts.ba/nova/urucenjem-certifikata-zatvoren-timod-2018/

IspisE-mail